Hoppa till innehåll

ORION Retro Premium 3-hjulig ELstar

10 000 kr

Inte förhandlingsbart

Snygg, robust och självsäker trehjulig elcykel. Den borstlösa elmotorn assisterar dig under färd och aktiveras vid valt assistansläge när du trampar, vilket gör motvind, uppförsbacke eller färden hem från affären med tunga kassar till en lätt match.
Motorn assisterar upp till 25 km/h och du väljer själv enkelt via displayen på styret hur mycket elmotorn ska assistera. Det finns hela 5 olika lägen av assistans nivån.
Robust stålram är känslan av stabilitet det första som infinner sig när man sitter på cykeln. Styret av aluminium är reglerbart i höjdled för att hitta rätt läge. Sadeln är likaså snabbt justerad höjdmässigt. Styrets form gör att sittställningen blir komfortabelt avslappnad och den breda sadeln ger bra stöd, perfekt för längre turer.
LED belysning fram - och bak med två lyktor bak monterade på var sin stänkskärm gör att cykeln syns extra bra. Alla lamporna drivs av inbyggda batterier av standardtyp. Reflexränder på vardera sida av däcken gör att den syns extra bra i mörker.
Orion Retro är utrustad med fotbroms bak samt mekanisk skivbroms på framhjulet från välkända Tektro. Shimano Nexus 3-växlat system. Hjulstorleken är 24 tum på alla tre hjulen och däcken är av fabrikatet Kenda som ger ett bra grepp mot vägbanan samt behaglig åkkomfort. Ramens utformning med lågt insteg gör det lätt att gå på och av cykeln.
Utrustad med en 250W borstlös motor som ger bra kraft och fart upp till 25km /h. Batteriet är låsbart på ramen men kan även enkelt tas med in för laddning. Kapaciteten är 36V 9Ah vilket ger en körsträcka på 25-35km beroende på en del olika yttre faktorer som exempelvis körunderlag, assistansläge och vikt. Totalt klarar batteriet 500-800 laddcykler. HELT NY. Monterad och klar.