Hoppa till innehåll

Mountainbike/cykelL

  • Landsvägscykel
  • Jönköping
  • 1 dag sedan

700 kr

Förhandlingsbar

Opokeo Roller 1. Inte det mest omtalade märke, fantastisk cykel dock, på ett antal sätt, den är snabb med tunnare däck på bredden, samtidigt som botten är platt med tjockare kanter för extra stabilt fäste med underlaget. Blandning med fart vid möjlighet blandat med "ofroad" är allt du cim cyklist kan önska dig.
21 växlar, handbroms fram och bak inga konstigheter, fungerar gediget inte en enda liten "vad var det?" upplevelse.
Priset bör vara högre dock just nu är 2 helt obegränsade saker ändå ej som de bör vara, tycker ni ska veta vad jag tänker.
Bakre stänkskydd sprack, gick ej att laga utan svets och ett högt pris. Då tog jag ett främre stänkskydd från en trasig cykel och den satt, funkade och funkar som stänkskydd felfritt, men är ej min vackraste skapelse skillnaden var övertydlig vad gäller bredd så jag drog ut kanterna med en tång, breddade längst bak så väl som möjligt med några bucklor som ej går göra bättre utan en verkstad :)
Andra störmomentet är den övre stången, baktill i höjd med sätets framkant, där finns repas färg, lack och ett 3 diameter förgri cirkel, brukade cykla när vi lekte när han var yngre, då var stången hans fotstöd.
Den är bara spreja med rätt färg, matt svart underbart.
Problemet med stänkskyddet är helt gratis dåld tack vore pakethållaren :) ville ba ni skulle veta att det kan anses vara tråkigt men vill ni ska förstå hur bra denna cykel ör, jag har aldrig upplevt minsta knas och jag har lekt mycket när mer tid fanns.
Jag kommer försöka fixa både stänkskyddet och spreja rätt färg dit den saknas, putsa och jämna ut så priset går upp med 250kr om den ej köps innan, säger sig själv :)
Mvh